You´re in my heart

Gästblogg- 2012-04-13

På påskafton var vi ute i Räfnäs utan för Norrtälje hos med Gudfar. Vi har firat påsk och midsommar hos dem i över 30 år.

Vi hade pappas begravning därute för att vi vet att han älskade det stället och vi strödde honom utanför där i havet. Pappa begravdes den 11 juni 2010 och jag har inte varit där sen dess. När jag satt med mamma i bilen på väg ut kändes det ganska tugnt men samtidigt skönt att få komma ut och få tänka på pappa och vara lite ledsen. På pappas begravning planterades ett träd på tomten och nu när jag kom ut var jag så nyfiken på att få se hur det växt.Och det  hade verkligen växt. Det fick mig att tänka på hur fort tiden gått sen pappa gick bort.

Jag är så glad över att trädet planerades då inte pappa har en gravplats för då kan jag alltid åka ut och titta på det om jag vill tänka på pappa. Inga barn ska behöva ha det som jag hade det. Jag är oerhört tacksam för att jag har fått professionel hjälp och jag vill ge alla barn som växer i upp en familj med missbruk chansen att få professionell hjälp och må bra! Det är okej att må bra även andra mår dåligt!