Vissa recept känns obegripliga att genomföra

Gästblogg- 2013-05-15

Om någon skulle fråga mig om jag kan tänka mig att baka något så tackar jag ja, om lusten finns för det. Om denne sen sticker fram ett recept med upplägget som bilden ovan, som bara beskriver vilka ingredienser kakan ska innehålla, (Om det nu är en kaka som ska göras) så skulle jag bli totalt handlingsförlamad för att jag inte kan reda ut vad jag ska börja med. 

Det finns säkert de som tänker: ”Har du ingen hjärna att använda eller?” 

Det har jag men den funkar kanske inte lika bra som en frisk hjärna gör. 

För er som har det logiska tänkandet och en frisk hjärna är det säkert en självklarhet vad man börjar med, men inte för mig. Min uppfattning blir att det inte står klart och tydligt HUR MAN GÖR!!! (Steg för steg) 

Gör jag samma bakverk med ett långt mellanrum, så har jag glömt så gott som hälften av instruktionerna (om jag har fått några till hjälp) 

JAG ÄR INTE TRÖG, BEHÖVER HA VISSA SAKER PÅ ETT ANNAT SÄTT ÄN DU! 

Får jag göra det på mitt sätt, så flyter det på bra, om ingen stör mig, för då kan det gå snett ändå. 

För att inte kränka andra på olika sätt, om man funderar på något den personen gör och varför, finns det ett riktigt bra talessätt: ”Det är bättre att fråga och verka dum, än att inte fråga och förbli dum” 

Frågar man inte, får man heller inget veta. 

Kram på er!