Vikten av att ALDRIG ge upp.

Gästblogg- 2012-02-20

Igår var det min tur att laga mat. jag gjorde en pastagratäng. För några år sen kunde jag tycka att det var svårt att laga mat, pga att jag inte förstod hur jag skulle göra, för att lyckas. Är det många moment på en och samma gång som ska göras, blir jag super stressad, och frustrerad för att jag är för stressad. Till slut kopplar heller inte hjärnan. 

Jag blir lite avundsjuk på alla andra som klarar av det där utan problem. Jag har inte valt alla dessa hinder i min vardag, själv. 

Trots att jag tycker att massor av saker är jobbiga eller svåra, så försöker jag att ge mig på dom igen – men med andra lösningar. 

Man utvecklas inte som människa om man ger vika, för allt som står i ens väg. 

Hoppas att ni har haft en fin helg och en bra start på den nya veckan?! 

KRAM!