Verktyg för att klara mig på egen hand

Gästblogg- 2015-07-18

Igår var jag uppe 07.00 för att åka till Ullared och avsluta dagen på Vallarnas Friluftsteater i Falkenberg, där vi såg ”Bröllop i kikar´n”. SKRATTGARANTI VILL UTLOVAS! 

När vi kommit fram till Ullared hade jag lagt upp en plan för att jag skulle klara mig på egen hand. Gick till Kundtjänst och hämtade en karta över området. Då behöver jag inte irra runt vilset. Kan själv besluta mig för hur jag vill gå. Självsäkert tog jag mig runt i det ENORMA varuhuset.

20150717_110713 20150717_115131

Kan avsluta med en bild från vallarna.  Innan vi åkte till teatern åkte vi till Torget i Falkenberg för att gå i butiker.
Jag gick även i år till Pressbyrån åt mamma för att köpa lotter. Slapp visa leg. i år. Lärde mig vägen mellan vår sittplats på torget till Pressbyrån några meter bort. Det låter kanske lätt som en plätt för er, men eftersom jag sällan är själv på främmande platser, provar jag inte heller att ta mig fram själv. Det gjorde jag igår.  Det gick bra.

Teater på Vallarna