Vem hade kunnat ana?

Gästblogg- 2011-03-26

 Cissi lär sig gå.jpg

Redan vid 4 års ålder så medverkade jag i 4-5 tidningar. Detta pga mitt förflutna. Vem hade kunnat ana att jag, den lilla taniga tjejen som var folkskygg och varken såg eller hörde något, skulle överleva? Det är tack vare mina underbara fosterföräldrar som jag sitter här i dag och bloggar. Hade min biologiska mamma inte druckit när hon var gravid med mig, så hade jag nog inte ens suttit på denna sajt och bloggat heller.

Jag är glad på något sätt ändå för att jag finns och har klarat alla de tuffa bitar som jag enligt läkarna INTE skulle klara. JAG GJORDE DET. Jag måste ha haft en bra överlevnads instinkt. Jag är glad för att jag slapp vara kvar på dessa institutioner som jag flyttats runt på. Enligt dem var jag för ”vårdkrävande”. Likadant var det med det jourhem som jag placerades på under 1 dygn. De tyckte också att jag var för vårdkrävande.

Jag har fått chans till ett bra liv även om jag inte har samma förutsättningar som alla andra.

//Cissi