Varm frukost - en bra start.

Gästblogg- 2012-08-28

Nästan varje morgon har det varit ganska kallt ute… Jag ligger ofta med ett täcke och en filt för att slippa frysa om nätterna. Idag kände jag för att äta något varmt till frukost.
Det blev gröt. Havregrynsgröt.
Känns inte riktigt bra att skriva det här i slutet av augusti, som är slutet av sommaren.

Att leva med alkoholrelaterade fosterskador, som gör att man lätt fryser och inte tål så mycket, kan ibland kännas hemskt. Man går omkring och spänner musklerna för att inte frysa.
Man intalar sig: ” Om jag spänner mig, så fryser jag inte lika mycket”.
Det där vet jag att det inte är sant, men jag gör ändå om samma misstag igen. Jag vet inte hur många timmar jag har tillbringat i stallet samtidigt som jag har frusit. Att sitta stilla på läktaren är inte bra för mig.
Bli kall och frusen, samtidigt som jag drar på mig en förkylning. Har jag på mig 3-4 lager med kläder, så fryser jag inte lika mycket, men jag kan inte röra mig så lätt då.

Idag har jag varit med min ena syster i stallet, och har på mig 2-3 lager med kläder, om jag skulle vara stilla mycket, men det gick bra. Jag frös ju inte. 😉 Jag fick sitta upp och skritta ett par varv i ridhuset själv. Det var flera år sen jag kunde göra det. Kändes riktigt bra faktiskt. 😉

Kram!