Varför ska jag vara så känslig?

Gästblogg- 2014-07-25

Den frågan har jag ställt mig mååånga gånger idag. Ja, inte bara idag utan många dagar innan det. Dagen började bra med fika och minigolf runda med en underbar vän till mig. Tyvärr slutade jag på 54 elaka poäng med två 7-poängare i min spalt. De andra två hade 30 och 36 poäng. Det hade känts bra med en vinst i år. Så blev det inte. Var i och badade fötterna innan det. Jag trodde att jag skulle frysa ihjäl bara av att doppa tårna, men det var riktigt skönt.
Jag-13

kväll åkte jag och min sambo och badade utomhus… Nej! Jag har ingen feber. Började som vanligt att frysa efter att jag hade doppat mig.
Bad

Måste medge att jag faktiskt blir lite arg på mig själv. Eller snarare besviken. Varför? För att jag blir ständigt påmind om allt det negativa med min diagnos.

Det är så lätt för människor i min omgivning att säga: ”Tänk inte negativt!” Nej! men det är inte ni som brottas med alla hemska känslor.

Jag vill göra massor av allt som ni gör under en dag, men min kroppsliga förmåga sätter stopp. Tvingar jag mig att fortsätta, blir jag bara ledsen. Det är det inte värt.
Någon som vill byta?
Nej, tror inte det.

Ett långt inlägg blev det, men behövde skriva av mig lite.