Varför dricker inte du alkohol?

Gästblogg- 2011-03-29

alkohol flaska.jpg

Den frågan har jag fått några gånger. Mitt svar blir alltid: ”Nej, jag dricker inte pga att min mamma drack när hon väntade mig, därav ser jag ut som jag gör.” sen säger jag inte mer om det. Orkar inte riktigt förklara hela min situation i ALLA lägen. Det är väl ändå mitt eget val om jag väljer att avstå från alkohol eller inte? Jag har inte ens köpt något på systemet, för att jag är rädd för att personalen ska tro att jag kommer dit med falskleg. Jag vill inte sätta mig i samma skit som mina föräldrar valde att göra. Senaste utekvällen som jag var på med en av mina tjejkompisar, var på en spelning med Björn Rosenström… (lyssnar inte på hans låtar vanligtvis) Då såg jag en hel del ungdomar som var fulla och några somnade på en bänk i närheten av där jag och min tjejkompis satt. Personligen tycker jag att det är trist att det ska behöva gå så långt på en kanske tidigare lyckad festkväll.

cissi6.jpg

Man kan ha jätteroligt utan att dricka alkohol. Det är roligare att höra någon som säger: ”Den här kvällen var underbart rolig, den ska jag inte glömma” än att någon säger: ”hjälp! vad full jag var, men minns inte vad som hände igår”

Snart är det helg, och kanske en inplanerad fest i antågande för många… GLÖM INTE! TA HAND OM ER OCH OM VARANDRA!

Kraaam!