vardagsproblematiken med FASD

Gästblogg- 2013-11-04

Att leva med FASD är ingen dans på rosor. Inte när hjärnan matas med massor av intryck hela dagarna, som den inte kan sortera. Idag såg jag på husakuten, där inredarna hade lagt in en golvmatta med stenar i sig. Jag hade nog inte klarat av att ha en sådan golvmatta. Det hade nog rört om i skallen på mig. Jag gillar inte väggar med för mycket ränder i olika färger som jag såg också. 

Känner mig negativ, men vill bara vara rak och ärlig och ge er en inblick i min vardag.  

Nu sitter jag hemma i min lägenhet och fryser. 

För ett tag sen satt jag och försökte läsa en tidning som har blankt papper. Vad svårt det är med en lampa ovanför sig, som blänker i tidningen. Jag ser bra och tycker inte att texten är svår att se, men i det här fallet var det svårt att läsa den. Bilden på tidningen är tagen vid det tillfället. 

Dags att sova!

God natt!