Vardagen med huvudvärk

Gästblogg- 2014-03-11

Jag tyckeer att rubriken på detta inlägg verkligen beskriver min vardag med smärta. Det är är ingwn blogg om sjukdomar. I grund och botten är alkoholen den största boven i dramat här. Jag har ju vattenskalle pga alkoholskadan jag fick. Vägen till målet – att bli smärtfri känns i nuläget väldigt lång. Ska jag vara helt ärlig, förstår jag inte hur jag orkar!
Har varit på ett nytt läkarbesök idag, där han vill göra så lite ingrepp på mig som möjligt, pga tidigare misslyckanden. Risken finns att jag tvingas fortsätta leva såhär. Det jag inte vet i nuläget är vilken typ av smärttillstånd det rör sig om. Går jag ens på rätt behandling?

Utredningen kommer att fortlöpa. Många frågor finns i huvudet nu.

Nu ska jag sova. I morgon blir det uppladdning för träningen på fredag.

I will stay strong!