Vägval i yrkeslivet

Gästblogg- 2011-07-12

Jag har ingen riktig utbildning för att kunna välja andra yrken än Ungdomsledare för ridsporten. Jag har heller inte förmågan för att klara det.

Vad ska det bli av mig, i framtiden..? Jag har min mamma att tacka för att jag kan sitta och blogga idag. Hade hon inte druckit alkohol, hade jag varit okänd för svenska folket. Då hade jag nog inte haft en så meningsfull uppgift som jag har idag, heller.

Vad är det som har gjort att jag gjort det här valet, att vilja gå ut och berätta min historia?

Svaret är: Det skrevs om mig redan när jag var 4 år gammal, första gången.

Medias intresse, eller tidningarnas intresse att vilja skriva om mig, finns kvar. Det känns roligt!

Frågan är vad jag gör om 10 år?  Vad tror ni på?

Jag hoppas att jag har föreläsningar då! 😉

Nu ska jag sova! God natt, allihop!