Vad jag har längtat!

Gästblogg- 2012-03-05

Nu har jag legat hemma influensan i en vecka och jag börjar äntligen må bättre. Jag kunde inte hålla mig idag så jag åkte in till kontoret. Idag hade jag en intervju med tidningen SOLO som ni snart kommer kunna läsa. Återkommer när jag vet i vilket nr jag ska vara med i.

Jag har en del att ta igen som jag inte kunde göra förra veckan pga. jag var sjuk..

På onsdag åker jag till ROM för att hälsa på min bästa kompis! Det kommer bli så kul, hoppas bara att jag är frisk då!! Håll tummarna.

Jag är med i nuvarande nummer av Motdrag. Klicka på länken här så kan ni läsa artikeln! http://issuu.com/motdrag/docs/motdrag_nr_1_till_webben_nyast

På onsdag är det dags för aktivitetsgruppen igen. Eftersom jag inte är hemma kommer den hållas av två av våra volontärer. bla. tjejen som jag höll med senast.

 

Kom ihåg – DU ÄR INTE ENSAM!