"Vad har fått dig att bli den du är i dag?"

Gästblogg- 2011-04-14

Det var en av frågorna jag fick under chatten med er medlemmar här på Drugsmart, den 20:e februari -11. Det blev ett starkt avslut för mig och mitt deltagande under den temavecka som Drugsmart var med och arrangerade. Temat var ”vart femte barn” Det är hemskt att så många utsätts för att ha missbrukande föräldrar.

Vad har fått mig att bli den jag är i dag? Jag tror att jag har blivit den jag är i dag, tack vare mina underbara fosterföräldrar som har stöttat mig och gör det än idag, under hela min uppväxt, Oavsett vad det har varit, så har de alltid funnits där för mig. Det gör mig rörd till tårar bara av att tänka på, vilken fin familj jag har haft turen att växa upp i. Dom har gett mig villkorslös kärlek hela min uppväxt! Det gör otroligt mycket, bara att känna sig omtyckt och älskad för den man är, ger otroligt mycket.

Jag blir precis lika rörd, varje gång som jag har medverkat i tidningar av olika slag. Då har jag fått jättehärliga och värmande kommentarer från läsarna på den gamla hemsidan jag hade då. Det ger mig styrkan och modet att fortsätta med det jag gör.

För några år sen, hade jag inte en tanke på att jag ville bli offentlig… det blev jag ialla fall.

Jag sitter i skrivande stund med fuktiga ögon… för att det är så mycket som berör mig. 

Tack för att ni finns. =)

Kram till er alla underbara människor där ute!

Älskar er!