Vad är lycka för Dig?

Gästblogg- 2015-02-12

Lycka för mig är att få känna att jag faktiskt lyckats med något som jag inte trodde att jag skulle klara av. Det gör mig riktigt glad. Det kan handla om precis vad som helst… att jag vann högsta vinsten på chokladhjulet på Liseberg, eller att jag klarade av att genomföra en jobbig situation fastän jag ville springa därifrån. Lycka för mig är att jag har en familj som faktiskt tagit mig till sig och gjort mig till en del av familjen, när min egen mamma inte har kunnat ta hand om mig. De har kämpat i med och motvind för att jag och de andra ska få ett bra liv.
Att omges av människor som tycker om mig för den jag är, är också betydelsefullt för mig.  Jag har vunnit över alla de som inte trodde att jag skulle överleva. Lycka!

VAD ÄR LYCKA FÖR JUST DIG?
DELA MED DIG AV DINA TANKAR KRING VAD LYCKA ÄR, I KOMMENTARSFÄLTET NEDAN:

lycka-citat