Va? Jag hörde inte

Gästblogg- 2015-12-09

En mening som jag säger ganska ofta. Jag har nedsatt hörsel pga alkoholskadan. Inte alltid så roligt när folk säger något och jag frågar vad de sa… då vill de inte upprepa det.

Men ibland kan jag höra att en telefon ringer genom bruset av människor som pratar med varandra. Det är inget man förväntas klara när man hör dåligt.

Ännu jobbigare blir det när jag sitter med hörlurar på och inte märker att sambon åkt iväg för att handla. Blir så inne i min egen lilla värld med hörlurar på mig, att jag ibland glömmer tid och rum.
cissi hörlurar

 

Tänker hastigt och lustigt på Lill-Babs och vad en tjej sagt till sina kompisar som träffat henne. Lill-Babs använder hörapparater, sedan en tid tillbaka. Efter att hon träffat den tjejen, åker tjejen till sina kompisar  och berättar om mötet. ”Hon hade kontakt med sina livvakter hela tiden” Tänk så tokigt det kan bli. 😛