Uppdatering från sjukhuset

Gästblogg- 2018-02-02

Efter operationen var planen att jag skulle åka vidare till sjukhuset på hemorten, för eftervård och vila under några dagar.

Är kvar där än. Mådde bra på fredagen när jag kom hit. Men det ändrades snabbt. Feber och CRP ökar ju längre tiden går.

Ska jag vara helt ärlig, hade jag inte med det här i planen. I nuläget får jag antibiotika. Många prover tas hela tiden, för att hålla ständig koll på mig. Har aldrig behövt byta såhär många nålar som nu.

Tycker de är trevliga, både läkare och sköterskor. Det känns som att de bryr sig på ett annat sätt nu när proverna är höga, mot när jag hade låga värden, och ansågs vara frisk trots symtom som huvudvärk och yrsel.

Skulle ha åkt hem i helgen på permission, om CRP hade sjunkit. Tyvärr hade det ökat. Så den chansen försvann.

Har bett under veckan om att få gurkstavar. De har jag fått.

Jag räknade ut idag att jag har legat inne i två veckor på söndag. Det har aldrig behövts tidigare. Jag sa tidigare att jag skulle aldrig klara av att va inlagd längre än en vecka, men det har gått bra ändå. Jag får hjälpen jag behöver. Det känns bra. Känner mig lugn nu när jag vet att de inte släpper hem mig, innan det går åt rätt håll.