Underbara människor!

Gästblogg- 2011-05-08

I dag tittade jag på säsongsstarten av ”kvällen är din!” Programmet som förverkligar andras drömmar.

Det får mig att tänka på alla fina människor som jag har runt omkring mig. Jag hade garanterat inte varit den jag är idag, om inte den fosterfamilj, som jag har vuxit upp tillsammans med, inte hade öppnat sina armar och tagit mig till sig, som en av sina egna. Dom lärde mig att älska, att bli älskad och att lita på människor. All den kärlek som jag får och har fått under alla år som fosterbarn, är obetalbar. Det är en enorm känsla, att bli älskad av någon. En annan känsla är att få känna att man betyder något, för andra.

Jag bröt i hop totalt när jag såg programmet. En av alla personer som jag tänkte på var: min biologiska pappa. Jag saknar honom. I skrivande stund rusar en rad minnen med pappa, genom mitt huvud. Jag kan fortfarande komma ihåg den där tunga, jobbiga känslan, när jag såg pappa på sjukhuset, efter hans bortgång.

Jag kommer också ihåg glädjen jag kände över att få träffa min pappa, för allra första gången.

Det finns andra människor som också har sett mig, hört mig och accepterat mig för den jag är. De är mina vänner.

Det är också tack vare Drugsmart-redaktionen, som jag känner att jag hittat rätt i livet. Jag har hittat hem. Här är jag någon med en sjukdom som de har hört talas om. Sjukdomen är inte helt främmande för dom. Det ger mig en bra känsla inom mig.

TACK FÖR ATT NI FINNS!!