Tyngdtäcke för bättre sömn

Gästblogg- 2020-02-01

Jag har beställt ett tyngdtäcke som väger 6 kg. Det stod i beskrivningen att man ska välja ett som är 10 % av sin kroppsvikt. Inatt har jag sovit första natten med det.
Jag tog med min Dramaten vagn när jag skulle hämta paketet. Det gick inte ner i tygpåsen till vagnen. Tog bort tygpåsen och lade paketet på vagnen. Var inga problem att dra hem det så.

Kommer ge er en bättre uppdatering/utvärdering när jag har provat några nätter.

Kommer jag sova djupare och hela nätter? Kommer jag kunna minska mina mediciner? Har stått på samma medicin dos i snart 3 år. Har trots det svårt att sova. Just nu har jag en del smärta som gör att jag vaknar på nätterna. Det stör sömnen. Tänkte ta till andra knep för att sova bättre än att be om medicinjustering i första läget. Därför vill jag prova tyngdtäcke.

I går kände jag mig utsövd och pigg i huvudet och passade på att städa, tvätta utöver att hämta paket. Det händer sällan att jag känner mig utsövd. Dock känner jag glädje när det inträffar.

tyngdtäcke 1 tyngdtäcke