Tycker synd om min sambo!

Gästblogg- 2015-02-06

Det har hänt ett par gånger när vi har varit ute och ätit till exempel, att han träffat någon som han känner. Personen frågar honom om jag är min sambos dotter. Senaste frågan han fick var idag, då undrade personen om jag var min sambos son.
Visst är det där konstigt? 

Jag ÄR liten i kroppen och har inte så kvinnliga former som syns och visar att jag är en vuxen kvinna. Det kan ju få folk att börja undra. Jag går helst inte i klänning ute såhär års då jag fryser lätt. Till vardags så går jag också gärna i mysbyxor och lite bekväma kläder. När jag ska ut på olika uppdrag, klär jag mig lite snyggare i den mån jag kan utan att frysa.

Jag vet att många går efter vad de ser på utsidan, men tänker kanske inte på att det kan ligga något annat bakom den lilla späda kroppen, eller att man kanske ser ut på ett visst sätt. Det känns inte alla gånger så bra för min del… samtidigt som jag har blivit van vid att folk tittar på mig med ytliga ögon.

Vad tycker ni om dagens ytlighetsfixering? Hur blir ni uppfattade av omgivningen?
Berätta gärna i en kommentar nedan!