Två veckor kvar

Gästblogg- 2012-09-22

Tiden bara flyger fram känns det som, ibland. Det känns som att det var igår som jag anmälde mig till vuxenvistelsen på Ågrenska för alla med FAS.
Har fått se bilder på lokalerna vi ska vara i. Husen är ganska stora, men riktigt fina.

Vi ska få lyssna på Magnus Landgren (läkare) och Marita Aronsson (psykolog), som är två av föreläsarna. Magnus Landgren var med och föreläste när jag var med Siv (min fostermamma) i Lundsbrunn på en föreläsning som föreläsare.
Det ska bli intressant att få lyssna på honom igen.

Kvinnan som ringde från ågrenska ställde frågor om min syn och allmän hälsa utifall det var något som de behövde veta om. Det kändes riktigt bra, just för att hon känner till skadan som jag lever med. ( i många av mina tidigare inlägg har jag skrivit sjukdom, men jag har en skada)

Det är inte ofta man får en chans som den här, det är bäst att ta den. 😉

Kram!