Två underbara händelser på samma dag

Gästblogg- 2014-02-20

5992edd8246459b3_691_389_JPG_thumb_CENTER_whiteIdag när jag var med min syster på Lindex får jag syn på armbanden från organisationen Min stora dag, och bestämmer mig givetvis för två stycken då dessa går att korrigera så att de passar till både stora och små handleder. har svårt att hitta armband som passar. Självklart vill jag vara med och stötta denna fantastiska organisation som uppfyller svårt sjuka barns önskedrömmar. Det är en underbar känsla att få vara en del av något, som kan hjälpa andra som har det svårt.

Det andra som hände idag, var att jag fick hjälp med att framställa mitt bokomslag, som finns på bild två. Känns onekligen sjukt bra. Väntar just nu bara på att få alla bitar klara för att kunna trycka boken.
Vad tycker ni om det?

Idag har jag pysslat en del med bokmanuset.

Kram!