Tur att GPS finns i mobilen...

Gästblogg- 2013-06-26

Sen snart en vecka tillbaka har jag varit hemma hos pojkvännen i grannkommunen. Medan han jobbar på dagarna har jag försökt att sysselsätta mig på olika sätt. I måndags tog jag mig ut på eget bevåg för att lära mig hitta till olika ställen som jag inte kan vägen till. Till min hjälp har jag skrivit in olika adresser i GPS:en som finns i mobilen. Jag har insett att om jag får gå själv med GPS:ens hjälp så lär jag mig lättare en väg, än om jag går med någon, som säger ”höger” ”vänster” Min fokus ligger då på vägen. 

Det är riktig skönt att veta att det funkar, för mig att göra så. 

Till en början hade jag inte koll på när jag skulle svänga av för att komma till rätt hus, heller, men det lärde jag mig. 

Jag vet att om jag slutar att gå en väg, så kommer jag att glömma av den. Har jag vägen i färskt minne, så vet jag vart jag ska. 

Jag känner mig mer bunden till mobilen nu, än tidigare, just för att GPS:en finns i den. Om det inte hade varit så dyrt att göra likadant utomlands så hade jag verkligen haft nytta av att göra likadant där. 

Känner mig liiiite sugen att prova det på något annat ställe nu 😉 Jag vill samtidigt inte mata in för mycket nytt på en och samma gång. 

Kram!