Tuff start på det här året

Gästblogg- 2019-01-24

Hej på er.

Nu var det ett tag sedan jag bloggade sist. Det har varit mycket.

Började det här året på ett oväntat sätt. Måndagen den 7 januari åkte jag in till akuten med kraftig huvudvärk. Trodde att shunten var boven i dramat. Fick snabb hjälp. Blev inlagd. Hade så ont att jag inte kunde röra mig. Huvudvärken var en del av bihåleinflammationen som jag lyckats få.

Sänkan låg på 152. Det ska ligga under 5. Jag trodde att det bara var en förkylning. Sån tur hade jag inte. Låg inne hela den veckan. Hann vara hemma fram till torsdag. De ringde från sjukhuset och ville att jag skulle komma in igen. De hade hittat en bakterie som de ville behandla med antibiotika. Tur nog verkar kroppen ha tagit hand om infektionen på egen hand. Nytt prov visar att värdet hade sjunkit till 12. De bestämde därför att avvakta med antibiotika.

Fick stanna kvar en natt på sjukhuset då jag hade feber när jag kom in.

Nu börjar infektionen att lägga sig, känns det som. Ska tillbaka om några dagar för att göra en lumbal punktion. Får se vad läkaren säger då.

Kan inte låta bli att berömma min kropp för hur stark den är. Den har tagit mig igenom många motgångar.

received_534909177007990