Trött i huvudet av Naproxen...

Gästblogg- 2016-08-10

Enda sedan det där KRAFTIGA anfallet med huvudvärk började i början av juni, har jag ätit Naproxen…och alvedon (Dock inte alls så många som läkare tycker att jag ska ta). Läkaren sa till mig att det var okej för mig att äta 8 alvedon/ dygn, tillsammans med Naproxen (Naproxen är besläktad  med Ipren).

För det första är min kropp ganska liten och bör helst inte äta så mycket tabletter. För det andra, finns det en orsak till att huvudvärken finns. En annan anledning till att jag inte vill ta så mycket smärtstillande är att de inte biter på smärtan jag har. Jag anser att det är BÄTTRE att ta EN tablett som fungerar och tar bort smärtan under ett dygn, än att ta 8 stycken som inte alls fungerar. (Jag anser att en tablett inte fungerar om man fortfarande har ONT efter 1-2 timmar, trots att tabletten ska vara verksam i 4-6 timmar.)
Antidepressiva medel fungerar bättre, men ser det ändå inte som en lösning. Man måste titta på ORSAKEN till huvudvärken.

Huvudvärken ska utredas med en tryckmätning under något dygn. Väntar på kallelse för denna undersökning som sker när jag är inlagd.
Hoppas att de hittar felet och att jag efter åtgärden slipper allt vad smärtstillande heter.
Att gå runt och vara trött av medicineringen är inte heller en bra lösning, även om jag har större tålamod när jag inte har ont.