Tror man tillräckligt starkt på något...

Gästblogg- 2011-09-18

…. kommer man att klara det. För bara ett år sen (6 oktober) satt jag hemme hos en väninna i Göteborg och diskuterade mina planer på att skriva en bok om mitt liv. Jag var osäker på om jag verkligen skulle lyckas med det. I dag snart ett år senare, sitter jag och är nästan klar med boken.

Det känns så overkligt. Jag har fått mycket god hjälp från vänner, familj och det ”förlag” som jag har valt att skicka mitt manus till.

Jag bara väntar på att få boken klar, så att jag en dag kan få hålla den i handen. Det här kan jämföras med en förlossning, från tillverkning till födsel. Man arbetar hårt för att nå sitt mål. Jag ligger inte på BB än, dock.

Det är inte mycket kvar nu. Det här har jag kvar att göra.

  • Justeringar och Korrekturläsning
  • baksida + text

Efter att jag har skickat in min bok, så tar det 2-3 veckor innan den kommer hem. ”Barnet kommer med storken”