Träning på cykel

Gästblogg- 2013-08-24

Jag har insett att jag har en lite konstig inställning när det kommer till mig själv. Jag har t,ex inte cyklat just av den enkla anledningen att jag har haft dåliga minnen av det sen tidigare. Har då intalat mig själv: ”Jag kan inte cykla!” Men tack vare min älskade pojkvän så har jag kommit över det och cyklar igen efter 12 års uppehåll. Gör det hellre än att gå långa sträckor. På tal om att gå långa sträckor, så har jag cyklat 1 mil till idag, utöver den som jag cyklade för ett par veckor sen. Jag har ett nytt mål sen förra veckan… och det är att rida med på en distansritt nästa år, som går just en mil. Om jag klarar att cykla en mil, så borde jag nog orka att rida en mil också… vad tror ni? 

När vi var ute förut så skulle vi ta oss uppför en ganska lång backe (för mig kändes det så!) och jag var så nära att ge upp, men kämpade på in i det sista, tills jag var uppe. Då stannade jag. Pulsen skenade iväg då 😛

Nu ska vi förbereda kvällsmaten. 😉