Tar hellre en sånglektion, än gymmar

Gästblogg- 2013-02-28

Större delen av dagen har bestått av sång i olika former. Är ganska trött nu. Dagens första anhalt var min vanliga lektion på kulturskolan, där vi övade en sista gång inför kvällens framträdande med andra elever på Kulturskolan. Under framträdandet fick jag verkligen jobba med hela kroppen, för att komma upp på rätt toner. Det känns i magen. Efter det åkte jag till församlingshemmet och övade dansbandslåtar. Vissa av låtarna går rätt högt upp, och det krävs att man tar i och vet hur man gör för att komma rätt. Det där med sångteknik är inte så lätt som många vill tro 

Det känns i kroppen att jag har kämpat mig fram. Känns som att jag varit på gymmet, och tränat magen. Dit skulle jag inte vilja gå, just för att maskinerna inte är anpassade efter mig, eller jag för dom. Det är nackdelen med att vara så liten. 

Har hittat en annan träningsform – sången. 

Nu ska det bli skönt att vila kroppen och knoppen. 

Kram och god natt!