Tankar som snurrar....

Gästblogg- 2014-01-17

Är inne i en jobbig period med sömnsvårigheter. Det tar tid för mig att somna. Tankarna snurrar igång och jag får svårt att koppla av trots att jag har gått på Meditation i lite mer än ett år. En del av tankarna kretsar kring huvudvärken och vad den kommer ifrån. Jag vill hitta orsaken till den och slippa tablettbehandlingen som jag har stått på sedan starten 2009. 
Ofta känns det som att jag inte orkar tänka klart, för att mina tankar går åt många olika håll samtidigt. Jag kan börja tänka på en sak som jag snurrar in på, som sedan leder mig in på något annat, och därmed är det första jag tänkte på borta. Mina tankar slår knut på sig själv. Tänker jag för mycket?

Känner mig ibland som Nalle Puh med min ibland tröga hjärna. ”Tänk, Tänk, Tänk!”
Jag tänker OFTA på saker som bara blir helt fel i sammanhanget. Hur mycket av det jag säger och tänker blir rätt? 

Ibland hinner jag inte tänka igenom saker och mina svar kan då uppfattas väldigt fel av den jag pratar med. 

Nu hoppas jag att jag kan gå till sängs och somna inom kort. Mina tankar jag har ju fått skriva av mig här i bloggen. 

Kram!!