Tankar om veckans kampanj!

Gästblogg- 2011-02-19

Jag tycker att den här kampanjen är ett jättebra initiativ för att för att hjälpa alla de barn som är utsatta runtom i världen. När jag fick höra att det är första gången som denna vecka arrangeras, så tänkte jag: ”Roligt att jag får vara med från början!” Det gjorde mig riktigt glad.

Jag har alltid velat finnas till för att hjälpa andra… jag blir så arg när jag hör vad barn utsätts för, av vuxna. Det är inte klokt! Det är helt galet, rent ut sagt.

Jag har haft turen att få hjälp till ett bra liv av vuxna som finns runt omkring mig i min vardag. Därav vill jag mer än gärna hjälpa andra till ett bättre liv.

Det var roligt att se utställningen ”Gabriellas Resa” live.

När jag satt på filmvisningen för ”Isblomma” så höll jag nästan på att börja gråta redan i början av filmen. Det var tufft.

 

Kram!