Tankar och känslor i mitt liv

Gästblogg- 2011-08-01

En dag som börjar bra, och lätt, kan verkligen förändras snabbt och kännas tung, mörk och grå. Jag kan lätt trycka ner mig själv och ser på alla andras liv med positiv syn. Alla andra som jag tänker på, verkar ha det bättre, och 10 gånger lättare än mig. Dom har bättre förutsättningar än mig att genomföra sina drömmar. Jag har drömmar, men en del av dom blir just det – drömmar!

Att få kommentarer om hur många lager kläder jag har på mig, är fruktansvärt jobbigt. En del gånger kan jag vifta bort det, med ett skratt. andra dagar tar jag det mycket hårt. Det är inte så lätt som många tror att vara liten och lätt. Att inte orka, göra saker, vissa dagar beror på att jag har svårt att radera minnen ur huvudet, som blir tungt. Dom lagras, men jag har svårt att ta fram dom.

Jag har fått kämpa med olika saker HELA LIVET! saker som andra klarar med lätthet.

Minnen från tunga händelser lagras i huvudet, tills den dagen, då jag exploderar. När jag inte klarar av att hantera allt längre. Det blir för mycket. Det går inte. Jag blir arg, för ingenting, och känslig för det mesta. Det är för mycket. Jag har höga krav på mig själv, samtidigt som andra kanske också har en del krav på mig. Jag försöker att se gränserna för vad som är för mycket. men klarar det aldrig. Jag blir bara så ARG!

Att hitta ett sätt för att bli accepterad i varje ny grupp jag kommer i, med människor, är också krävande. Att vara som alla andra, klara allt som alla andra gör, är mitt mål, men jag har ofta fått ge mig många gånger, och inse att jag är inte som alla andra.