Tänk vilken tur man kan ha...

Gästblogg- 2013-06-24

Igår var jag iväg på en ny shoppingrunda. Var inne i en butik och provade en ring för skoj skull. Tro det eller ej men den satt perfekt på fingret. Jag har inte velat använda ringar sen jag var barn. Anledningen är att jag fick klämma till dom för att de skulle sitta bra. Då blev de kantinga. Idag har jag en rundare form på fingrarna och slipper därmed att göra så. 

Jag blev otroligt glad när jag insåg att det finns en chans för mig att ha ringar på fingrarna igen. Kassörskan i den ena butiken som vi tittade i sa: ”V har inte ringar till så små händer” 

Hon kom på att hon hade det trots allt och tog fram några som hon hade att visa. 

En av de hon visade mig, passade mig som handen i handsken. Det är inte den som bilden visar, 

Jag har trott sen jag var barn att jag aldrig kommer kunna ha ring på mina kantiga fingrar. 

Lyckades hitta en ring som passar, trots en del letande. 

Kram! 😉