Tacksamhet!

Gästblogg- 2012-07-04

Idag när jag kollade igenonm posten, fanns det ett brev med bl.a en bok i. ”Alla mina vänner är superhjältar” heter den. Ska börja läsa lite i den tänkte jag.
Om jag blickar tillbaka några år och tänker på allt det fantastiska som jag har fått uppleva tack vare att jag har fått FAS,
Kan jag inte låta bli att tänka på alla de fina kommentarer som jag har fått både från er underbara läsare här i bloggen, men också de fåtal gånger som jag har medverkat i olika tidningar.

Jag blir rörd! Jag är tacksam för all er feedback och erat underbara stöd! Det betyder så OTROLIGT mycket. Fortsätt gärna med det.
Jag insåg under föreläsningen som jag hade för blivande elevassistenter /personliga assistenter i Holsbybrunn, att det är ingen lätt grej att ställa sig framför en grupp människor och berätta sin livshistoria.
Speciellt inte när man kommer till de tunga bitarna.
Hur svårt det än kan vara vill jag göra det.

Att leva med ett dolt funktionshinder som det är, är många gånger svårt. De som inte känner till sjukdomen, vet inte vilka prövningar man ställs inför.
Det är just därför som jag vill ut till olika platser och informera. Vetskapen och kunskapen om denna sjukdom är liten, men otroligt viktigt för alla som jobbar med människor.
Någon gång i yrkeslivet kommer ni att stöta på någon med FAS.

Att jag sen får chansen att samarbeta tillsammans med världens underbaraste gäng – DRUGSMART! är bara en bonus. TACK!

Kram Kram!