TACK Jonas Helgesson!

Gästblogg- 2013-11-28

Idag har jag varit och överlämnat ett gäng böcker till min fotvårdare, som hon ska hjälpa mig att sälja. Fick ingen bild på det. Efter det åkte jag med hem till mina fosterföräldrar, där jag har ägnat eftermiddagen till stor del framför datorn och mitt bokmanus till min nästkommande bok ”Livet med FASD – Alkoholrelaterade fosterskador!” 

Låter det lockande? 😉 

Jag har fått fler idéer på vad jag ska berätta om, tack vare Jonas Helgesson (en författare med en CP-skada som skrivit böckerna ”Ett CP-bra liv” och ”Grabben i kuvösen bredvid”) Ett tag stod mitt skrivande stilla, men nu flödar det igen. 

Som sällskap har jag den grå katten på bilden. Han är jättesöt!  

Väntar med spänning tills boken är helt färdig och jag har den i min hand. Hoppas att det inte dröjer alltför länge. 😉 

Näe, bäst att fortsätta en stund till! 😉 

KRAM!!!