Svårt när koncentrationen sviktar

Gästblogg- 2018-01-10

Svårt att koncentrera mig när jag är trött.

Jag och pojkvännen spelade bingolotto på uppesittarkvällen. Det gick bra i början att hitta alla som de ropade ut. När vi skulle spela det fjärde och sista spelet var jag ganska trött i huvudet, av alla intryck. Började leta siffror som jag inte kunde hitta. Jag var ju i treans bingo och letade. Inte så konstigt att jag inte hittade rätt. På Nyårsafton spelade vi såklart också. Var så nära att vinna EN MILJON KRONOR!!!
Åt såklart också av mammas hembakade bullar. Önskar att jag kunde receptet på de så att jag kan baka de själv. Svårt när hon har det i huvudet och inte kan berätta det.

Bimgolotto jul 2017 1 Bingolotto jul 2017

Öppnar paket samtidigt som det snöade ute

I Lördags var vi iväg och handlade inför nyårsfirandet och hämtade ut ett paket till mig på posten. Det som normalt tar en timme sammanlagt att göra, tog då två timmar. Stannade titt som tätt på vägen och pratade med människor vi mötte.
Väl hemma tog vi oss en fika, som vi gjort oss förtjänta av.
Efter det öppnade vi paketet. I det fanns några julklappar. Det som var extra mysigt var att det började snöa precis då. Det gav en riktig julkänsla.

Julklappar från mamma 2017 Snö december 2017 1

Är glad för att jag slapp undan operationen. Vet att den kommer under detta året istället.