Svårt att somna!

Gästblogg- 2011-07-06

Jag vet inte hur det kommer sig, att jag inte kunde sova i natt… men svårt att somna hade jag. Jag har legat i minst 2-3 timmar och vridit och vänt på mig. Jag frös också. Var det verkligen kallare i natt än tidigare nätter?

Hur som helst. Jag kunde inte somna. Jag låg med en filt och ett täcke för att få upp värmen. Det gick inte. Det hela slutade med att jag fick dra på mig en tunn långärmad tröja och ett par tights, innan jag kunde komma till ro.

Jag kände mig relativt tung i huvudet, men ögonen var pigga. Varför?

Nu är jag dödstrött. Jag vill bara lägga mig i sängen och sova. (är jag konstig?)

Jag börjar bli hungrig nu också… allt på en och samma gång. Får väl stilla hungern före, jag lägger mig och sover. Jag åt inte så mycket till frukost. 😛

Om jag tar en dos med C-vitaminer och äter något annat till… tror ni att jag blir piggare då? 😉

Jaja, nu får jag nog ta tag i dagens göromål, i stället för att sitta här. =)

Förresten… Tack för alla fina kommentarer som jag får av er underbara läsare! TACK!! 😉 Fortsätt gärna kommentera! 😉

Ha en fortsatt trevlig dag i solen eller på Jobbet… (vart nu du kommer läsa det här!)

Kram Cissi