Svaga händer kräver träning!

Gästblogg- 2013-11-13

Har varit på Arbetsterapin idag. Gjorde ett test av min styrka i händerna. Jag är starkare i höger än vänster. Jag har skadat handlederna på ett ganska hemskt sätt, genom överbelastning och idrottsskador. Jag har lyft bommar och tänkt: ”Om jag kämpar ännu hårdare, för att lyfta den bommen, så borde jag bli starkare i armarna.”

FEL! Jag överansträngde handlederna istället. 

Jag vet att jag är muskelsvag pga alkoholskadan, men jag hör ganska ofta att om jag tränar, så blir jag starkare. 
Hur som helst, har jag även svårt att krama ur en trasa utan att få ont.

Som ni ser på bilden så har jag fått en klump med lera att använda som träningsredskap. Uppföljning sker om ett par veckor. 

Hoppas att det går åt rätt håll.

Dags att sova så att jag orkar vara pigg och glad inför morgondagens föreläsning. 

Kram och god natt!