Strul, Strul, strålande strul!

Gästblogg- 2011-11-08

Den sista tiden har saker bara strulat för mig, gällande min egen hälsa. Det är inte roligt att vara sjuk. Jag hoppas att vi kan ta stygnen idag istället för i morgon… jag har feber som stiger och sjunker om vartannat. Nu har den stigit igen, så jag ska in till vårdcentralen och se om jag kan få ett svar på vad det kan vara. Antibiotikan som jag snart har ätit klart, tar det inte, så det kan ju röra sig om en virusinfektion. Bättre det än något annat, Det kan ställa till det för mig (tror jag) med påfyllningen av expandern. (hoppas inte det!)

För att skriva något positivt så brukar jag försöka göra tiden som sjuk så mysigt, jag kan. I går åt jag påsen på bilden. Första gången som jag provar dom. Dom var inte så tokiga, men ingen direkt favorit heller.

När jag kommer hem från vårdcentralen så blir det att sova bort resten av dagen. Jag är ganska trött redan, men jag har klarat av tuffare saker än så här. Det här blir nog en baggis. 😉

Önskar er alla en fortsatt trevlig Tisdag!