Stolt som en tupp!

Gästblogg- 2012-09-04

För ett par veckor sen gick jag 6 km när det var vindstilla. Idag gick jag två kilometer längre – hela 8 kilometer.
Känner mig stolt som en tupp. Lyckades med denna bedrift trots att jag inte är helt fit for fight – i motvind och medvind. Hade medvind till stallet, och motvind hem. Jag höll nästan på att blåsa ner i diket på vägen dit, kändes det som.
En seger för fröken Johansson! 😉

Jag är helt slut i kroppen. När jag och min syster kom hem, hade mamma bakat kola som vi åt av. Jag trodde aldrig att jag som är muskelsvag till viss del, skulle klara av att böja en sked på det här sättet.
Som jag skrattade åt det. Samma sak händer varje gång som jag ska ta kall glass med sked. 😛

Jag ska ta det lugnt i morgon, det är en sak som är säker. 😉

Ser ni att luggen står rätt ut åt ena sidan på första bilden? haha! 😛

Nu ska det bli skönt att sova. 😉

Ha det bäst! 😉