Ständig kamp med vikten pga alkoholskadan

Gästblogg- 2013-12-19

Hej på er! 

Första gången som jag fick prova näringsdrycker var hos en Dietist på vårdcentralen. Redan då ville jag gå upp i vikt. Tyvärr blev det försöket mindre lyckat, Jag tyckte att bismaken var mindre god. Därav ville jag inte fortsätta med dem. 
2009 blev mitt livs andra försök med Näringsdrycker i samband med en inläggning på sjukhus. Smakerna då var vanilj och Nyponsoppa som jag fastnade för. Nyponsoppan var min favorit, just för att den smakar likadant som Ekströms egen nyponsoppa.

Tyvärr är min låga vikt inte mitt eget val, utan något som kom till följd av mammas alkohol- och tablettmissbruk. Min känsliga mage gör det inte så lätt heller, att få i mig det fettet som kroppen behöver. 

Näringsdryckerna kan vara en hjälp framåt för mig. 

Hur gör ni för att öka i vikt? 

Dela gärna med er! 

Kram, Kram så länge! 😉