Spelar bilbingo och blir trött i hjärnan

Gästblogg- 2016-09-28

Under veckan som gått har jag hunnit med lite olika saker. Två träningspass med sjukgymnasten, som gav rejäl träningsvärk. På lördagen spelade jag bilbingo och kämpade in i det sista för att orka med alla spel. Ingen vinst den här gången…

Jag var trött redan på morgonen, så jag passade på att sova i bilen. Den tröttheten jag har går inte att sova bort, men det kräver istället mycket tid för återhämtning. Det där med återhämtning är jag så dålig på om jag ska vara ärlig. Är för ambitiös för mitt eget bästa. Måste dra ner på mina aktiviteter som jag har och lägga mina ambitioner på återhämtning.
Jag är bra på att trycka in mycket under en och samma vecka, men det fungerar inte längre. jag måste tänka på att livet är inte alls som det en gång varit.
När jag gör för mycket signalerar kroppen det med ångest. Lyssnar jag inte på det, så kommer huvudvärken.
Satt till exempel i söndags med 5 andra människor och fikade. De pratade i mun på varandra. Ångesten kom, men jag valde att dra mig undan och vara själv några timmar. Då lättade det lite. Har blivit mer känslig för ljud och ljus sedan operationen. Är jag ensam så kan jag bestämma vilka intryck jag vill ha, men det är svårare när jag är ute bland andra människor i olika sociala sammanhang. Jag måste dessutom vara EXTREMT trött för att kunna stänga ute ljud och ljus när jag sover. Sover jag ytligt, vaknar jag lätt av fotsteg, röster eller annat som hörs.

bingospel 2016 bilbingo