spänningshuvudvärk och handarbete

Gästblogg- 2015-01-05

Idag är det hela sex år sedan som jag vaknade med KRAFTIG huvudvärk som visade sig vara shuntstopp. Jag fick sedan spänningshuvudvärk. Rädslan med den smärtlindring som jag åt, var att jag skulle hamna i ett tablettmissbruk precis som min mamma gjort. Tack och lov har jag inte hamnat där.

För min spänningshuvudvärk ska lindras, har jag provat Tigerbalsam idag. Fungerade några timmar. Det står att den salvan kan användas för det ändamålet. Har ni provat det? Vad tycker ni om det?
Så här ser den ut.

handarbete och salvor 2015 002

handarbete och salvor 2015 001

Jag ska försöka påta mig ett par raggsockar också, men bara av att lägga maskorna fick mig snart att ge upp, då det gick upp hela tiden. Jag har inte ens gjort första varvet. Min finmotorik är inte den bästa, men påtat har jag gjort förr.

handarbete och salvor 2015 006   handarbete och salvor 2015 009