Sortera kläder efter färg

Gästblogg- 2019-08-04

Under några månader har jag provat att leva med så lite kläder som möjligt. Jag köpte kläder i olika varma färger, som jag gillar. Problemet var att jag ibland fick kombinera en röd tröja med gula byxor. För att de svarta plaggen låg i tvätten. Det trivs jag inte med. Därför håller jag på att sakta men säkert bygga upp en ny garderob med kläder och färger som jag gillar. Dessa går att kombinera med varandra på olika sätt.

Färgerna jag ska satsa på är: 

– Beige
– Brun
– Svart
– Vit
– Grå

Jag kommer sortera in plaggen i kategorier och sedan efter färg.
Det här görs inte över en natt, utan över tid.
Jag har börjat lite smått med färg indelningen. Det känns behagligt och rogivande att titta på.

Köper jag tre T-shirtar så åker samma antal T-shirtar ut.
Ser fram emot den förändringen och förbättringen.

Min garderob - 2019