Somrarna med mamma när hon fortfarande var alkoholist!

Gästblogg- 2011-04-05

Jag minns några sommrar med mamma, då hon fortfarande var alkoholist. Jag har aldirg känt lukten av att hon har druckit något före vi skulle ses…. vet inte om hon har gjort det heller.

De bilder som jag tidigare har visat er, som togs under mina besök hos mamma i närheten av en strand, har jag inte så mycket minne av, förutom de där stenplattorna som vi satt på i solen.

Ett annat minne jag har är när vi(jag och mina fosterföräldrar) besöker mamma, en sommardag, i den sommarstuga som hon då delade med en dansk, trevlig man. Inte heller då kunde jag känna doften av att mamma druckit alkohol. Jag vet att någon gång under besöket, så sa hon åt mig att stanna kvar ute, medan hon gick upp för att ta någon form av tablett… vad jag inte vet var om hon då tog alkohol då. Jag vet inte heller vad för typ av tablett det var hon skulle ta.

tårta.jpg
Jag minns att vi åt en sån här god tårta då. Ser det lockande ut?

Innan vi skulle åka, så kom Rune (han heter egentligen något annat) fram till mig och gav mig en blå ask. I asken ligger det en halskedja i silver. Han ville att jag skulle ha halsbandet.

//Cissi