Sömnen är jätteviktig!

Gästblogg- 2011-06-14

Vi med FAS, har sömnrubbningar, vilket inte alls är bra. Det skapar spänningar och en klurig gåta för omvärlden att förstå. Alla har vi svårt att sova i bland avsett om man lever med FAS eller ej.

Under hela min uppväxt så har jag stött på olika typer av hinder, som vi alla gör då och då. Det största hindret har varit mina sömn.

När jag t.ex blivit arg, så har det en del gånger visat sig att mitt järnvärde är lågt, Jag har då gått till läkare, för att få hjälp mot det.

För något år sen hände samma sak. Min fosterpappa körde mig då till Cindy (min naturläkare), för att kolla järnvärdet. Då låg det faktiskt bra.

Vissa nätter har jag haft mycket att tänka på, för att det är så som alla tankar kommer. Det har gjort att jag haft svårt att somna. Oron för huvudvärken, gör inte saken bättre.

I torsdags gick jag till en läkare, för att berätta det här, och att jag kände mig körd i botten. Jag fick då medicin utskrivet, för att kunna bli trött om kvällarna. SKÖNT!

Jag blir heller inte lika lätt irriterad nu som jag kunde bli förr, när jag inte fått sova ordentligt. ¨Jag behöver inte heller ligga och vrida och vända mig i timmar, innan jag somnar,

Tänk att en liten fjuttig tablett var lösningen på det här problemet! Känns som en tung sten har lyfts bort från mina axlar. UNDERBART!!