Somnar varje kväll före 22.00

Gästblogg- 2018-06-06

Sedan några veckor tillbaka har jag börjat med att ta mina kvällsmediciner 30 minuter tidigare än förut. Sover numera ofta före midnatt. Sover bra fram till 05.00 -07.00 på morgonen. Somnar om efter att jag varit uppe på toaletten eller så. Är så trött… Hinner i stort sett bara lägga huvudet på kudden innan det är dags att sova. Det är så skönt att slippa ligga och vrida och vända sig i sängen varje natt, som jag gjorde en period, utan att kunna somna. Jag blir stressad av att jag inte kan somna.
Älskar att jag verkar vara inne i en bra period med sömnen nu. Hoppas att den är långvarig.
Gillar också att hjärnan inte går på högvarv, som den lätt gör på kvällarna under perioder där jag är social och får många nya intryck under dagen, som gör att jag grubblar fram och tillbaka.

I natt hade jag svårt att somna pga min täppta näsa. Men till slut fick jag ordning på den med. Idag vilar jag pga hög feber och snuva.

Trädet