Somnar inom loppet av två minuter

Gästblogg- 2018-08-01

Sedan mitt senaste inlägg om sömn, så har jag inte gjort så stora ändringar, vad det gäller rutiner och mediciner. Jag lägger mig senare och sover oftast bra och hela nätter. Det känns skönt att det problemet var lättlöst. Det löstes med hjälp av andra som gav tips på att lägga mig senare. Insomningen sker inom loppet av 1-2 minuter (om jag inte har svårt att somna då tar det såklart längre tid) Ibland har jag svårt att somna i den här otroliga värmen som vi svenskar inte är så bortskämda med under såhär lång tid. Det kan gå en kvart innan jag somnar, eller längre än så. Om jag ligger och vrider på mig i sängen kan det ta en timme innan jag finner ro. Jag måste för övrigt träna mer avslappning, för att få ner vilopulsen i normalläge.

Jag vet att jag drömmer en del konstiga drömmar, men minns de oftast inte när jag vaknar. Då är det inget jag lägger någon större vikt vid.
Känner mig dock inte utsövd och redo för dagen, men jag kör på så gott jag kan ändå.
I den här enorma värmen är det svårt att somna. Hade fläkten på hela dagen igår, för att sänka värmen i lägenheten.

På tal om sömn. Jag har letat länge efter en flanellpyjamas. Igår hittade jag en till slut. Hoppas att den ska hålla mig varm i vinter på nätterna.
Det svåra var att få alla delar att stämma. Rätt, färg och storlek samt ett bra pris. Jag trodde att jag hade letat överallt, men det var ett ställe som jag inte hade letat på. Där föll pusselbitarna på plats. Passade på att beställa den snabbt. Det fanns bara den kvar. Här väntar vi inte. Är något billigt, ska man passa på.

solen 2918