smärta, tabletter och frågetecken som söker svar

Gästblogg- 2013-05-23

Sen fyra år tillbaka har jag levt med smärta i form av huvudvärk… som har ändrat karaktär. Från konstant närvarande till återkommande dagligen. Jag har trott att jag har fått svar på varför den finns, men jag tvivlar sen en tid starkt på detta. Det måste finnas en grundorskak. 

Jag har fått en tid till en röntgenundersökning som förhoppningsvis kan ge mig ett klart och tydligt besked. Det vore skont att slippa den livstil jag har nu och istället ha ork till mycket mer. 

Jag gillar inte tanken på att jag måste ta smärtstillande för att klara dagen. Jag känner mig duktig som är aktiv ett par dagar i sträck. Dagen efter t.ex: ett ridpass är jag helt slutkörd, för att jag troligtvis inte har samma fysiska ork som innan jag blev sjuk. Målet är fortfarande att jag ska komma ut och tävla igen. 

Jag kommer aldrig orka en hel arbetsvecka i nuläget. Konstig tanke egentligen eftersom jag för några år sen, kunde springa omkring trots att jag hade ridit ett eller två pass. 

Längtar så till den dagen då jag slipper bekymra mig om vilken typ av smärtlindring som jag ska ta eller om jag kommer orka vara vaken hela dagen. 

Håll tummarna för mig då! 

Jag vill ansöka om skiljsmässa från smärtan och tabletterna. Om det hade varit lösningen på mitt problem så hade jag varit frisk nu. 

Kram!