Smärta och smärtstillande

Gästblogg- 2016-02-11

Jag tycker att de inom vården är otroligt snabba med att skriva ut tabletter till oss patienter. Jag har en otroligt duktig läkare på vårdcentralen som är lite mer försiktig med sådant. Det är bra. Tabletter ska bara ätas i korta perioder.
Jag har ju sedan november- December 2015 haft problem med smärta i min högra sida. Jag trodde först att det var blindtarmen som hade börjat spöka, men så var inte fallet. Inte heller Njursten/urinsten. Kvar fanns bara att slangen i magen ligger och gör ont. Den är ju trots allt 23 år gammal. Det är nog dags att byta den.
Jag har haft (och har än) ont i höger sida. Så ont att jag knappt kan röra mig. När det är som allra värst, kan jag inte gå upprätt med kroppen, och hålla mig i saker. Det är inte normalt.
Smärtan kan komma helt utan förvarning och vara explosiv. När jag tar smärtstillande så kommer smärtan tillbaka, så det fungerar dåligt.
Nu hoppas jag på att ultraljudet nästa vecka visar vad som är orsaken till dessa kraftiga smärtor.
Håll tummarna för mig då. 😉