Slutspurt och uppladdning

Gästblogg- 2011-10-04

Enda sättet är att stoppa mig är… i munnen. En ahlgrens bil så klart! 😉 Känner mig som en löpare just nu. Han/hon är i slutspurten av ett lopp, och laddar sen upp för nästa. Känner mig konstigt nog inte nervös för tillfället… utan snarare taggad. Är det normalt att känna sig taggad inför något som en operation??

Jag har hur som helst varit och köpt mig 2 påsar ahlgrens bilar, varav den ena sitter jag och äter upp nu. Och 2 stycken tidningar att läsa på sjukhuset. jag lovar att jag ska uppdatera er med nya smaskiga detaljer.

När jag hade gjort den stora operationen sist, så var jag uppenbarligen så trött, så jag kom inte ens ihåg att jag hade pratat med en av sköterskorna. Jag har inte sett några rosa elefanter än… haha! Jag har heller inget minne av att mamma Siv, varit inne hos mig vid uppvaket då… då var jag så borta.

Nu har jag 2 av 3 s.k. dubbelduschar kvar att göra. Ett steg närmare mållinjen och starten på steg 2. 😉

Det här inlägget blir troligtvis mitt allra sista före operationen.

Jag lovar att jag ska tänka på er där jag ligger i min sjukhussäng i morgon.

Take Care!!

Kram Cissi