Släpp på trycket ibland!

Gästblogg- 2013-01-28

Jag ler mer än gärna vid olika fotograferingar. Försöker att visa mig glad, stark och positiv inför min omgvning. Något som jag inte är så bra på att visa är att jag är ledsen, arg eller besviken. Då är man inte rolig att umgås med. Jag försöker att trycka undan de negativa känslorna, när jag orkar det. Det här kan pågå i några veckor, tills den dagen då jag inte orkar mer. 

Då räcker det med att någon försöker skoja med mig, eller att det kommer en tung motgång, för att jag ska spricka rent känslomässigt. 

Just idag är jag extremt trött på att leva med både alkoholskadan och vattenskallen. Jag vaknar varje dag med tungt huvud. Känner mig aldrig utsövd. Idag kändes det som att jag inte har sovit alls i natt, fastän jag vet att jag har sovit 8-9 timmar ca. När jag var barn kunde jag studsa upp ur sängen på morgonen.

Det känns deprimerande. 

Tänk om mamma inte hade valt att ta till flaskan, när hon blev ledsen, eller så, då hade jag kanske fötts utan alla dessa bekymmer, som det medfört. vattenskallen, kan jag ha fått ändå, men jag hade sluppit undan alkoholskadan i alla fall. 

Det är inte så enkelt att leva med dessa två sjukdomar. Trots att jag är trött så tvingar jag mig ur sängen, för att göra olika saker under dagen. 

Ett konstaterande: alkoholen förstör mycket! 

KRAM!